Den stora vårstädningen utomhus

Våren har tagit ett grepp om oss och vi förnimmer att sommaren är på väg. Det är en härlig känsla när man får kliva ut och börja kratta gräsmatta. Den stora vårstädningen utomhus är något som är återkommande och det kan kännas skönt att få borsta av vintern från både sin trädgård och hus.

Med denna städning så innebär det kanske att man måste skaffa sig en mängd prylar för att kunna slutföra det arbete som man ska starta. Det behövs krattor och uppsamlingskärl för att få bort de höstlöv som blev kvar på gräsmattan. Det kanske behövs en högtryckstvätt som man kan använda för att tvätta av husets fasad. Kanske det behövs nya fasadsiffror då vintern tog hårt på de som satt fastmonterad.

För att man ska kunna hålla på så behöver man en mängd med prylar. Man kan ju också kolla med grannen om det går att låna den högtryckstvätt som de köpte förra året. Se då till att lämna tillbaka den så fort ni är klara med den och rengöra och se till att den är precis som då ni hämta den den. Det är den svenska grannsämjan då den är som bäst. Kanske ni har något som någon annan granne är i behov av och inte behöver köpa.