Bli en sport manager?

Finns det ett intresse för sport, fotboll och ishockey i första hand så kanske du är den personen som sitter och kommenterar huruvida lag, klubbar och andra involverade sköter sina jobb under en match. Dags för dig att bli en sport manager kanske? Har du vad som krävs att lyckas som manager för ett lag och en klubb kan vara svårt att veta så där på rak hand.

Om intresset finns så ska du absolut prova på ManagerZone som är både ett spel och en community online. Det är ett av de äldsta som idag kan hittas på nätet och har sedan 2001 funnits som ett MMO-spel. Det är fråga om att simulera en värld av sport, fotboll eller ishockey. Du väljer. Huruvida ditt lag och klubb kommer att avancera ligger också i dina händer. Beroende på hur mycket tid du lägger på din klubb.

Dina uppgifter som manager blir att ta hand om din klubbs ekonomi. Men också att värva spelare till laget. Du ser till hur träningarna genomförs och hur ofta det tränas. Bygg upp en arena med allt vad det innebär och försök att skapa något unikt som står ut från mängden. Allt som du gör eller inte gör berör din klubb. Gör du ingenting så kommer din klubb att gå i konkurs. Du ansvarar för allt som rör din klubb, både personalen, spelare och den styrelse som jobbar för klubben.

Det gäller att du involverar dig så mycket du kan i spelet. För att lyckas så kan det hjälpa att fråga andra manager kollegor om hjälp i den community som finns. Ta dig tid att titta på hur andra har lyckats bygga framgångsrika klubbar. Ta efter och applicera det i din egna organisation. Titta på andras matcher och lär dig hur dina motståndare spelar, på så sätt så vet du hur du ska träna ditt lag till framgång.