Populära TV-serier just nu

shutterstock_204149683

En av de populäraste platserna att titta på serier just nu är Netflix. Det är en löjligt billigt sätt att få tillgång till mängder av serier. Och på deras, och vår, topplistan hittar vi följande titlar: 

Hannibal


Tyvärr har deras tittarsiffror gått ner så mycket att tredje säsongen blev den sista. Den finns nu att se på Netflix. Men Hannibal visar hur man kan skapa stämning med en mindre budget. Serier har aldrig haft mycket pengar att röra sig med men det skulle man aldrig gissa när man ser på avsnitten. Vi rekommenderar inte att man ser på trailern om man inte har sett första och andra säsongen!

Marco Polo


Första säsongen har kommit och vi väntar på andra. Vi följer Marco Polo och hans liv i Mongoliet under Djingis Khans barnbarn som nu har makten. Här får vi uppleva den gamla mongoliska kulturen, något som många av vet väldigt lite om. Man kan nästan dra paralleller mellan den här serien och Christan Bales ”Den sista samurajen” där en främling från väst försöker passa in i öst.

Jessica Jones


Tack och lov att Netflix släpper hela säsonger på en gång! För vi har sträcktittat allt som finns av den här nya serien. Jessica Jones utspelar sig i samma universum som Avengers, men vi ser inga cameos av de stora hjältarna (än?). Istället får vi följa en kvinna med superkrafter, ett mörkt förflutet och bevittna hennes kamp att försöka hitta sin plats i världen. Och nämnde vi att Jessica Jones jobbar som en privatdetektiv?