Pink Elephants – en uppskattad slot från Thunderkick

Om det är några som kan göra en slot om rosa elefanter och faktiskt lyckas med det så är det nog ändå Thunderkick. Därför är det kul att de gjort just detta. Thunderkicks Pink Elephants är en oerhört snygg slot som är mycket uppskattad. Det är kul att Thunderkick fortsätter visa att de vågar göra slottar som sticker ut ordentligt för det är just det som de kommit att bli så hyllade för.

Grafik

Grafiken är magiskt snygg och Pink Elephants är ett av de allra snyggaste spel som Thunderkick tagit fram. Symbolerna rör på sig ständigt och det som händer på skärmen blir aldrig tråkigt. Det är verkligen en bra grafisk produkt, både vad gäller tema och tekniskt utförande.

Spelfunktioner

Istället för att ha ett visst antal vinstlinjer har Thunderkick i Pink Elephants valt att köra på ”ways to win”. I just Pink Elephants kan du vinna på 4 096 olika sätt! Det är både en fördel och en nackdel. Det kan vara lite svårt att veta exakt vad som faktiskt ger den bästa vinsten, men samtidigt är det också en fördel då du kan vinna på så många olika sätt. I Pink Elephants har Thunderkick lagt in sex spelhjul, istället för fem som är något av standardalternativet. För att bestämma hur mycket pengar du ska satsa så kan du välja ett myntvärde som passar dig. Det största möjliga värdet på mynten är 100 och det minsta är 0,1. Det skiljer sig alltså 1 000 gånger mellan det lägsta och högsta myntvärdet!

Bonusfunktioner

Wild-symbolen ersätter samtliga vanliga symboler, vilket möjliggör vinster lättare. Är du sugen på lite free spins? I så fall ska du hålla utkik efter jordnöten som är spelets scatter. Få minst tre sådana jordnötter så blir du belönad med free spins. Det finns också en specialfunktion som heter Mystery Scatter. Bonusspelet i Pink Elephants heter Elephant Orbs.