Bra prylar för tomten

hustomt

Här på Saktopia lever vi efter talesättet att mycket vill ha mer! Och det är precis vad vi rekommenderar för din hustomt. I denna artikel följer några sköna grejer som gör både din tomt och utsidan på ditt hus extra najs.

Siffra siffra på vägen där, sig mig vilket hus som snyggast är

Alla vet att ett husnummer med extra stil sätter en personlig och snygg prägel på sitt hem. Det är roligt att vara unik i de allra flesta fall och så även på denna punkt.  Se därför till att kasta bort det gamla och ersätt dessa med nya stilfulla hussiffror. Ingen kommer att vara gladare än du när grannen avundsjukt sneglar på dina nya dyrgripar.

Som en gummiboll studsar jag tillbak till dig

Om du inte redan har det så är det nu dags. Varje villa behöver sin egna studsmatta som plockar fram barnet inom oss. Har du dessutom små barn själv bör du inte behöva växa upp utan att lära sig slå volter av alla de slag. Så vad väntar du på? Det är dags att gå med i den ständigt växande och studsande förortskulten och skaffa en ny studsmatta, som en riktigt Svensson.

Solens strålar ska leda dig

Släng vägguret åt helskotta och låt solen sätta tempot för dagen. Ett solur är ett måste på tomten och som vanligt gäller det att vara värst. Gör som någon annan galning gjort före dig och ropa hem ett solur på auktion som slår grannskapet med häpnad. Som vanligt gäller det att vinna och med kvarterets fränaste solur är du bra på väg att göra så.