Betting – tips och rådgivning

Om du har hållit på med betting ett tag kanske du vet hur svårt det är att verkligen få en fullträff. Lite vägledning och rådgivning så väl som tips kan vara guld värt i ditt bettande, oavsett vilka insatser du gör.

Varje dag tillhandahåller 1X2.se speltips i olika sporter. Speltipsen presenteras i diverse inlägg som uppladdas dagligen. Vidare skrivs de här inläggen av kunniga experter. Allt från handboll, basket och fotboll till e-sport, tennis, bordtennis så väl som ishockey behandlas. När det gäller handboll så finns tips i handbollsligan. Vanligtvis brukar en kort introduktion om exempelvis om hur de båda lagen som möts ligger till, följt av en motivering varför den som skrivit inlägget rekommenderar just detta odds.

Vad beträffar basket så behandlas exempelvis NBA. Basket behandlas på samma sätt som handboll, det vill säga med en kort introduktion, följt av en motivering till val av odds. Fotboll har många olika speltips-inlägg, allt från blandat som Stryktipset till Premier League, Bundesliga, Serie A och La Liga. Tipsen inom tennis och bordtennis är bland annat för ATP och ITTF Challenger series. När det gäller ishockey finns det till exempel speltips för matcher i NHL.

Att betta är kul, men inte lätt. Om du läser de många olika speltips som finns till de sporter du bettar på kan det ge dig en stor fördel. Du maximerar helt enkelt dina chanser att vinna genom att ta del av de här tipsen som olika experter har skrivit inlägg om. Det är även värt att tillägga att det, förutom speltips, finns aktuella rekar från experters spelböcker och sektioner om de bästa oddsbonusarna samt bästa oddsen överlag, då du skrollar längre ner på sidan.